Випуски журналу

Верняєв, Ковтун, Радівілов, Чепурний та Стельмах офіційно увійшли до складу збірної України на ЧЄ-2024 зі спортивної гімнастики

Опубліковано: 2024-04-24 18:23:53

Офіційно названо склади чоловічої та юніорської збірних України зі спортивної гімнастики на майбутній чемпіонат Європи, який пройде в італійському Ріміні.

П’ятірку спортсменів, які розіграють вісім комплектів нагород серед дорослих, склали: Ілля Ковтун, Олег Верняєв, Ігор Радівілов, Назар Чепурний та Радомир Стельмах.

Українські юніори вирушать на континентальну першість у наступному складі: Юрій Ємельянов, Владислав Власенко, Іван Завада, Іван Рудий та Святослав Швед.

Нагадаємо, у квітні Ковтун здобув золоту та срібну медалі на Кубку світового виклику зі спортивної гімнастики в Осієці (Хорватія). До цього, наприкінці березня, Стельмах завоював одну срібну та дві бронзові нагороди на етапі Кубка світового виклику у турецькій Анталії.

Чоловічий чемпіонат Європи у Ріміні стартує завтра, 24 квітня, і триватиме до кінця тижня. А вже з 2-го по 5-те травня – також в Італії – відбудеться континентальна першість зі спортивної гімнастики серед жінок.







Flag Counter