Випуски журналу

УАФ та НОК України обговорили підготовку футбольної збірної до Олімпіади-2024

Опубліковано: 2024-04-16 17:18:53

Керівництво Української асоціації футболу (УАФ), Національного олімпійського комітету (НОК) та Національного антидопінгового центру (НАДЦ) обговорили підготовку футбольної збірної України до Олімпіади-2024 у Парижі.

Участь у зустрічі взяли президент УАФ Андрій Шевченко, генеральний секретар Ігор Грищенко, голова НОК Вадим Гутцайт. Керівники організацій обговорили основні питання підготовки до Ігор, особливості формування складу збірної України з футболу й співпраці з футбольними клубами країни. Також сторони розглянули проведення навчально-тренувальних зборів, дотримання антидопінгових правил та логістично-транспортне забезпечення команди.

Збірна України потрапила до групи B Олімпіади в Парижі. Зазначимо, що останній учасник квартету визначиться за підсумками молодіжного Кубка Азії, який відбудеться у травні. Суперником синьо-жовтих стане команда, яка посіла третє місце на цьому турнірі.

Дві найкращі команди квартету В вийдуть на двох представників групи А у чвертьфіналі Олімпіади. Фінал відбудеться в Парижі 9 серпня на “Парк де Пренс”.

У продаж надійшли квитки на матчі збірної України у груповому раунді. Вартість починається від 24 євро. Один вболівальник може придбати до шести квитків.

Україна вперше візьме участь у Олімпійському футбольному турнірі. Путівку до Парижа команда Руслана Ротаня виборола минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.

Футбольний турнір Літніх Олімпійських ігор пройде у семи містах. Матчі приймуть Париж, Марсель, Ліон, Нант, Ніцца, Бордо, Сент-Етьєн. За регламентом турніру, у заявках команд допускається присутність лише трьох гравців віком від 23-х років.







Flag Counter