Випуски журналу

Інфантіно: Як гравець Шевченко надихнув націю, і я впевнений, що як президент УАФ він зробить те саме

Опубліковано: 2024-02-08 17:00:51

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко зустрівся у Парижі із президентом ФІФА Джанні Інфантіно. Глава світового футболу компліментарно відгукнувся про українського колегу і висловив упевненість, що той принесе чимало користі українському футболу.

“Я був радий знову зустрітися з Андрієм Шевченком, цього разу після його обрання президентом Української асоціації футболу. Як гравець Андрій Шевченко надихнув націю, і як президент Української асоціації футболу, я переконаний, він зробить те саме”.

“Останнім часом український футбол зберіг вражаючу динаміку у важкий період, і завдяки своїй енергії президент Шевченко надасть чудовій грі у своїй країні додаткового імпульсу, а ми тут, щоб підтримати їхнє постійне зростання на полі та за його межами”, – підкреслив Інфантіно.

Нагадаємо, учора, 7 лютого, новий президент УАФ відвідав конгрес УЄФА, що відбувся у столиці Франції. Там Шевченко, зокрема, зустрівся з президентом УЄФА Александером Чеферіном, щоб, як написав сам Андрій, “обговорити найближчі кроки нового керівництва УАФ та недопущення повернення російських команд на міжнародні змагання”.

Нагадаємо, минулого легендарного футболіста, екс-наставника збірної України та амбасадора платформи UNITED24 було обрано новим президентом УАФ 25 січня. До команди нового голови Асоціації також увійшли як віце-президенти Павло Бойчук, Сергій Ребров та Олександр Шевченко.







Flag Counter