Випуски журналу

Ентоні Ярд: Якщо Ф’юрі розумно діятиме проти Усика, то переможе легко

Опубліковано: 2024-01-31 15:59:50

Британський боксер напівважкої ваги Ентоні Ярд зробив прогноз на користь свого співвітчизника, володаря титулу WBС Тайсона Ф’юрі в майбутньому поєдинку за титул абсолютного чемпіона в суперважкій вазі проти чемпіона світу за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Олександра Усика.

“Це великий бій. Мені здається, що це захоплюючий поєдинок. Я хочу його побачити. Думаю, ми дедалі більше бажаємо подивитися поєдинок Ф’юрі – Джошуа. Сподіваюся, що він зможе відбутися”.

“Я б поставив на Ф’юрі. У поєдинку з Кличком він шокував світ. Думаю, що якщо Тайсон по-розумному діятиме в цьому бою, то переможе досить легко”.

Бій Усик – Ф’юрі офіційно відбудеться 17 лютого. На кону буде звання абсолютного чемпіона у хевівейті. Івент пройде у саудівському Ер-Ріяді.

Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у 9-му раунді та захистив чемпіонські титули.

Ф’юрі раніше переміг Френсіса Нганну роздільним рішенням суддів. Повідомлялося, що британець отримав два розсічення у бою з екс-чемпіоном UFC.







Flag Counter