Випуски журналу

Українки Байло та Есман здобули срібні медалі у стрибках у воду на Європейських іграх-2023

Опубліковано: 2023-06-27 18:36:55

Українки Ксенія Байло та Софія Есман здобули срібні медалі у стрибках у воду на Європейських іграх-2023.

Спортсменки посіли друге місце у синхронних стрибках із 10-метрової вишки. Українки за сумою п’яти спроб набрали 274,68 балів. “Золото” завоював дует з Німеччини Крістіна та Єлєна Вассен, “бронза” – в іспанок Валерії Антоліно та Анни Карвахаль.

“Срібло” Байло та Есман стало вже четвертою нагородою для українців у стрибках у воду на нинішніх змаганнях, і третьою – безпосередньо для Ксенії. Раніше Байло, Данило Коновалов, Ганна Письменська та Олексій Середа виграли золото у змаганнях серед змішаних команд. Потім Ксенія та Кирило Болюх стали чемпіонами Європейських ігор-2023 у синхронних стрибках у воду з 10-метрової вишки у міксті. Також чемпіонами у синхронних стрибках у воду з 10-метрової вишки стали Болюх та Олексій Середа.

Загалом Україна здобула на Європейських іграх-2023 у Кракові вже 30 медалей, серед яких – 15 золотих. Синьо-жовті посідають третє місце у медальному заліку змагань.

Джерело: https://sportarena.com/uk/more-sports/vodnye-vidy-sporta/diving/ukrayinki-bajlo-ta-esman-zdobuli-sribni-medali-u/







Flag Counter