Випуски журналу

Зінченко – про ситуацію в Україні: Важливо продовжувати йти, продовжувати показувати світові справжню правду, бо довкола багато пропаганди

Опубліковано: 2023-06-13 17:37:09

Гравець Арсеналу та збірної України Олександр Зінченко поділився своїми почуттями щодо подій, що відбуваються на території України.

«Я злий на даний момент. Я злуюся кожного божого дня, бо я дійсно хочу знати, що вони роблять — навіщо це все? Щоб виграти що?

«Я сподіваюся, що ця війна скоро закінчиться, і зрештою ви подумаєте: «Ого, скільки людей загинуло? Скільки людей втратили своїх родичів? Скільки людей втратили свої будинки, роботу чи ще щось — і через що? Я дуже хочу знати».

«Є хтось, хто перебуває за кордоном, представляє країну якнайкраще, використовуючи таку можливість, як ми зараз. Вони кажуть про ситуацію в Україні. Важливо продовжувати йти, продовжувати показувати світові справжню правду, бо довкола багато пропаганди. Я знаю, що у всіх буває втома, але я не можу дозволити собі зупинитися».

«Футбол — це моє життя, і коли я на полі, я починаю про все забувати. Футбол — це така потужна можливість триматися всім разом, веселитися далі».

“Після вторгнення я втратив свою голову, але я і моя сім’я багато говорили про ситуацію, і ми повинні продовжувати”.

Гравець пообіцяв, що повернеться до України після закінчення своєї футбольної кар’єри.

“Я можу допомогти своїй країні набагато більше звідси, ніж якби я був там зараз. Але я чесно дуже хочу бути там. Минулого тижня, коли я приїхав туди… Не знаю, це моя батьківщина. Я просто хочу бути там. Обов’язково після завершення футбольної кар’єри житиму в Україні”.

Рано вранці 24 лютого 2022-го року росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Війна проти росії триває вже 475-й день.

Джерело: https://sportarena.com/uk/otherside/zinchenko-pro-situatsiyu-v-ukrayini-vazhlivo/







Flag Counter