Випуски журналу

Бех-Романчук: Це дуже гарний результат, як для першого старту

Опубліковано: 2023-05-30 12:54:30

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук прокоментувала свій виступ у потрійному стрибку на етапі Діамантової ліги-2023 у Рабаті (Марокко).

“Загалом скажу, що змаганнями я задоволена. Я дуже сильно скучила за цією атмосферою, взагалі за цим змагальним адреналіном. Це по-перше. По-друге, стосовно результату, не можу сказати, що ним незадоволена. Це дуже хороший результат, як для першого старту”.

“Але після останнього стрибка я показувала тренеру, що це зовсім не те, що можна було робити. Зовсім не такий стрибок, який хотілося, можна було стрибнути далі. Але ми добре розуміємо, що це перший старт і потрібно ще трішечки налагодити ці “нотки”, бо ще трохи кудись вислизає від мене”.

“На те, що перші стрибки були вдалі, я особливо уваги не звертала. Зробила спробу, дякувати богу, рухаємось далі. Тому я була досить спокійна в секторі, впевнена. У моїй голові не закрадалося думок щодо заступів чи ще чогось. Просто стрибала і все”.

“На заключну спробу налаштовувалась, хотіла перетнути рубіж в 14.80 м, і навіть 14.90 м. Тобто дуже хотілося такий результат, адже я на нього розраховувала. Я знала, що можу прибавити і готова, бо відчувала це. І в принципі, я стрибнула 14.65 м з 16 сантиметрами до планки, тобто свої 14.80 м стрибнула. Просто через те, що десь під планку підлаштовувалася і перестраховувалася, вийшов такий великий недоступ”.

Марина у Рабаті здобула срібну медаль. Українка показала результат у 14,65 м, поступившись лише Леяніс Перес Ернандес із Куби.

Раніше Бех-Романчук стала володаркою бронзової нагороди у потрійному стрибку на World Athletics Indoor Tour Gold у німецькому Карлсруе. Українка показала результат – 14,41 м.

На турнірі серії World Athletics Indoor Tour Gold у Льєвені (Франція) українська легкоатлетка здобула бронзу. У найкращій спробі Бех-Романчук стрибнула на 14,01 м.

Джерело: https://sportarena.com/uk/more-sports/athletics/beh-romanchuk-tse-duzhe-garnij-rezultat-yak-dlya/







Flag Counter