Випуски журналу

Ломаченко не завершуватиме кар’єру після поразки від Гейні

Опубліковано: 2023-05-26 14:00:28

Промоутер Боб Арум розповів, що екс-чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко не завершуватиме кар’єру після поразки від абсолютного чемпіона світу у легкій вазі Девіна Гейні.

“Чи побачимо ми Ломаченко в ще одному великому бою? Так, безумовно. Василь виступає з нами зі свого першого бою у професіоналах. Я не тільки обожнюю його як бійця, але ми також стали друзями з ним та його батьком. Вони приємні люди, і з ним аж ніяк не покінчено”.

Ломаченко поступився у поєдинку проти Гейні за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. За підсумками 12 раундів судді віддали перемогу американському боксеру: 116:112, 115:113, 115:113.

Читайте також: Ломаченко може отримати ще один шанс на бій за титул абсолютного чемпіона світу. Є й ідеальний суперник

Спортивна громадськість висловилася про несправедливе рішення суддівської колегії. У той же час президент WBC Мауріс Сулейман підтримав рішення суддів, вказавши, що поєдинок був дуже близьким за очками.

Ломаченко провів 20-й бій на професійному рингу та зазнав третьої поразки у кар’єрі. Непереможений Гейні виграв свій 30-й поєдинок та захистив звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

Егіс Клімас, менеджер українського боксера, розіслав листи до WBA, WBC, IBF та WBO з проханням призначити українця обов’язковим претендентом на пояси у легкій вазі, якими володіє Гейні.

Джерело: https://sportarena.com/uk/boxing/lomachenko-ne-zavershuvatime-kar-yeru-pislya-porazki/







Flag Counter