Випуски журналу

На благодійному турнірі у Чарльстоні зібрали 100 тис доларів для допомоги Україні

Опубліковано: 2023-04-04 12:42:56

На благодійному турнірі Tennis Plays for Peace у Чарльстоні (США) зібрали 100 тисяч доларів, які підуть на допомогу Україні.

Турнір проводився у партнерстві з Charleston Open, WTA Charities та фондом Еліни Світоліної. Серед учасниць турніру – перша ракетка України Ангеліна Калініна, американки Аліша Паркс, Лорен Девіс, Кеті Макнеллі та Шелбі Роджерс.

«Я дуже вдячна всім гравцям та турніру за те, що ми зробили це. Дуже важливо продовжувати допомагати українському народові. Це справді особливий момент, що ми можемо допомагати різними способами. Війна в Україні не закінчена, і кожен із нас бореться на своєму фронті і робить те, що може по-своєму».

«Я сумувала за глядачами. Виходити на корт і переживати ці моменти, цей азарт мені цього дуже не вистачало. Це дуже здорово – повернутися до туру. Звичайно, тепер все по-іншому, але багато в чому це чудово. Мені подобається бути тут, у Чарльстоні. Я відчуваю, що готова. Це буде довга дорога, щоб повернутися туди, де я вже була, але я рада цьому виклику», – розповіла Світоліна.

Нагадаємо, сьогодні Світоліна проведе свій перший офіційний матч із березня минулого року. На старті турніру WTA 500 в американському Чарльстоні вона зіграє проти Юлії Путінцевої із Казахстану.

Джерело: https://sportarena.com/uk/tennis/na-blagodijnomu-turniri-u-charlstoni-zibrali-100-tis/







Flag Counter