Випуски журналу

Шатернікова: Ломаченко – військовослужбовець ЗСУ, він служить народу Україні

Опубліковано: 2022-08-01 18:21:37

Віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова виступила на підтримку колишнього чемпіона світу в трьох вагових категоріях Василя Ломаченка (16-2, 11 КО).

“Василь Ломаченко – військовослужбовець Збройних Сил України з початку повномасштабної війни. Весь цей час він старанно виконує накази свого командира та, як це завжди було, служить українському народові та Україні”.

“Які війська, номер військової частини тощо – я особисто маю всю інформацію, але давати її не на часі та, відповідно, зовсім недоречно зараз”.

Після початку повномасштабного російського вторгнення Ломаченко вступив до лав територіальної оборони Білгород-Дністровського.

За інформацією Top Rank, Ломаченко свій наступний бій має провести 22 жовтня. Як тільки компанія отримає підтвердження того, що Василь виїжджає з України, йому буде підібрано суперника та визначено місце проведення поєдинку.

Свій останній бій Ломаченко провів у грудні минулого року, перемігши Річарда Коммі одноголосним рішенням суддів.

Згодом Ломаченко міг провести поєдинок з Джорджем Камбососом, проте відмовився від нього на тлі повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Джерело: https://sportarena.com/uk/boxing/shaternikova-lomachenko-vijskovosluzhbovets-zsu/







Flag Counter