Випуски журналу

СК «Білий Лев»

Опубліковано: 2014-05-06 00:00:00

Тхеквондо-ВТФ - молодий спорт для всіх

Тхеквондо - корейське бойове мистецтво, яке популярне у  сучасному світі і недаремно є найперспективнішим серед бойових мистецтв. Тому корейська система впродовж півстоліття здобула 70 міліонів прихильників на всіх континентах, виробила спортивний напрямок, який в 1994 році МОК визнав олімпійським видом спорту.

Змагання з Тхеквондо (ВТФ) - це вираження природних людських інстинктів. Змагальними ідеалами Тхеквондо(ВТФ) потужність, сила, швидкість і... акуратність. Реалізація цих ідеалів у тренувальному та змагальному процесі дає Тхеквондо унікальне визначення, як сучасного спорту. Спортивний поєдинок став видовищним, яскравим, отримав чіткі правила за олімпійськими стандартами. Бійців Тхеквондо легко впізнати за захисним спорядженням -шоломами, жилетами, протекторами на пах, гомілки та передпліччя. Обов'язкова наявність протекторів дає змогу вести поєдинок у повний контакт, що відповідає духу цього бойового мистецтва. Людина, яка займається Тхеквондо-ВТФ, гармонійно розвивається - формується дух сильної особистості, виховується відчуття гармонії, дисципліна, впевненість у власних силах. В програму навчання входить оволодіння прикладною системою самооборони хошинсуль, формальні вправи „пумсе", розбивання твердих предметів (кьок-па), ряд інших дисциплін і поєдинок, як головний критерій оцінювання.


Здорова молодь - майбутнє нашої Держави!

Сьогодні молодь стає більш агресивною і наша завдання  полягаєв тому, щоб нейтралізувати цю агресію, шляхом залучення молоді до занять спортом. Спрямувати їхню енергію на тренування та офіційні змагання.

Не секрет, що багато хто, сприймав бойові мистецтва, як щось негативне і стримує їх розвиток. Такі люди не знають, що бойові мистецтва несуть в собі не тільки бойову техніку, але й вікові традиції порядку, поваги до старших та інші загально¬людські цінності. Треба розуміти, шо у всі часи була, є і буде молодь, яка бажає реалізувати себе у бойових мистецтвах. А заборона, чи притискання тільки підштовхне їх на вулиці, які безконтрольно навчають простому „мордобою". Звідси випливає проста арифметика: чим більше буде молодь зайнята у секціях, чим більше буде офіційних змагань з бойових мистецтв, тим менше буде реалізації на вулиці.
 

 Тренування буде проводити тренер-викладач Президент Волинського обласного осередку Федерації Тхеквондо (ВТФ) України  - Мицюк Ярослав Олександрович.

 

Контакти:

м. Луцьк  Вул. Лесі Українки 20 (Біля старого ринку, колишня 8 школа)
Тренер  Мицюк Ярослав Олександрович
Тел. 0997634300
Заняття:  понеділок середа п’ятниця 
Початок 1600 – 1700  та о   1800 -1930  

м. Луцьк, вул. Шота Руставелі, 11
Тренер  Пархомук Тарас Григорович
Тел. 0976468936
Заняття:  понеділок середа п’ятниця 
Початок 1500 – 1630 

м. Нововолинськ
Тренер Романенко Дмитро Валерійович
Тел. 0962526046

Рожищанський район
Тренер  Іщук Володимир Володимирович
Тел. 0632562212
 







Flag Counter