Випуски журналу

Збірна Литви відмовилася грати проти білорусі у відборі чемпіонату світу-2025 з пляжного футболу

Опубліковано: 2024-10-09 12:15:27

Збірна Литви з пляжного футболу відмовилася грати матч із командою білорусі у 1/8 фіналу європейської кваліфікації чемпіонату світу-2025.

“Шкода, що наші пляжні футболісти не зможуть поборотися за вихід у наступний раунд відбору і помірятися силами з елітою спорту, але цінності в даному випадку залишаються вищими за спорт. Ми обговорили це рішення з представниками національної збірної і погодилися, що такий крок з нашого боку ще вкотре належним чином продемонструє нашу позицію з цього приводу”, – сказав президент Федерації футболу Литви Едгарас Станкявічюс.

Команда Айвараса Мешкініса посіла третє місце у груповому раунді відбору. Суперник литовців став відомим у вівторок увечері після жеребкування всіх пар. Поєдинок мав пройти у середу вранці, але Литва не вийшла на матч.

Нагадаємо, у 1/8 фіналу кваліфікації ЧС-2025 збірна України програла Франції (4:5). Синьо-жовті кілька разів вели в рахунку, але зрештою поступилися в овертаймі.

Вісім переможців матчів 1/8 фіналу сформують дві групи. Четверо найсильніших команд кваліфікуються у фінальну частину ЧС-2025, яка пройде на Сейшельських островах у травні наступного року.

Рано вранці 24 лютого 2022-го року росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Союзником росіян виступила білорусь, яка надала плацдарм для нападу, зброю, витратні матеріали та найманців для вторгнення. Війна росії проти України триває вже 955-й день.

Теги: Новини спорту Пляжний футбол







Flag Counter