Випуски журналу

До участі в Олімпіаді-2024 допущено всіх попередньо заявлених Україною офіційних осіб, технічний та адміністративний персонал

Опубліковано: 2024-07-17 19:58:25

Представники української делегації розпочали роботу по забезпеченню перебування національної збірної України в Олімпійському селищі Париж-2024.

Сьогодні, 16 липня, українська делегація на чолі з шефом місії Людмилою Панченко пройшла акредитацію та успішно зареєструвала для участі в Іграх-2024 усіх 140 українських спортсменів та спортсменок, які незабаром прибудуть до Олімпійського селища.

До участі в Іграх допущено всіх попередньо заявлених офіційних осіб, тренерів, технічний та адміністративний персонал, який забезпечуватиме участь української команди в Олімпіаді.

Підтверджені місця проживання команди в Олімпійському селищі Парижа та інших місцях, де розмістяться спортсмени та члени делегації, а саме в Шатору (кульова та стендова стрільба), у Ліоні та Сент-Етьєні (футбол).

Нашу країну в Парижі представлять 140 спортсменів у 23 видах спорту. Це найменше представництво синьо-жовтих під час виступів на Олімпіаді.

Найбільше спортсменів Україна делегує на легку атлетику — 25 атлетів. Вперше синьо-жовті у рамках Ігор виступлять у брейкінгу та скелелазінні.

Літні Олімпійські ігри-2024 відбудуться у Франції з 26 липня по 11 серпня. На змаганнях буде розіграно 329 комплектів нагород у 32 видах спорту.







Flag Counter