Випуски журналу

Джеймс Алі Башир: Усик – неймовірний, і я продовжую говорити це всім

Опубліковано: 2024-07-10 19:09:27

Джеймс Алі Башир, екс-тренер володаря поясів WBO/WBA/IBO/WBC у надважкій вазі Олександра Усика, вважає, що українець має унікальний дар та талант.

“Він абсолютний професіонал. Він один із найунікальніших хлопців, яких я тренував у своїй кар’єрі як тренер з боксу. Люди кажуть: “Чому ти так сильно хвалиш Усика?” Я віддаю належне там, де це заслужено”.

“Цей хлопець хороший, він чудовий, і я продовжував говорити це всім. А тепер всі дзвонять мені і кажуть, що я мав рацію. Звичайно, я правий. Я знаю свою справу, я його розумію, і я розрізняю унікальний талант, коли його бачу. І якщо я колись працював із унікальним талантом, то це був Олександр Усик”.

У ніч проти 19 травня Усик завдав Тайсону Ф’юрі першої поразки у професійній кар’єрі в бою, який пройшов на “Kingdom Arena” в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.

Олександр став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті. У надважкій вазі востаннє статусом абсолюту володів Леннокс Льюїс у 1999 році, але тоді для цього звання було достатньо трьох титулів.







Flag Counter