Випуски журналу

УАФ перерахує 5 млн гривень Охматдиту, який постраждав від сьогоднішньої російської ракетної атаки

Опубліковано: 2024-07-08 17:43:57

Українська асоціація футболу оголосила про рішення перерахувати 5 мільйонів гривень на допомогу найбільшій дитячій клінічній лікарні України “Охматдит”, яка постраждала сьогодні від масованої російської ракетної атаки.

Стаціонар “Охматдиту” розрахований на 620 ліжок, щорічно у ньому проходить лікування близько 20 тисяч дітей. Кадри лікарні після сьогоднішньої ракетної атаки облетіли весь світ.

У понеділок, 8 липня, російські агресори завдали чергового масового ракетного удару по Україні. Ракети вдарили по дитячій лікарні та житлових будинках у Києві, підприємству у Кривому Розі, житлових будинках у Дніпрі, Покровську та інших містах. Пізніше росіяни завдали повторного удару, який прийшовся по іншій лікарні в Києві. У Національній поліції повідомили, що станом на 15:48 було відомо про 31 загиблого та 125 поранених людей.

Президент Інгульця Олександр Поворознюк показав наслідки пожежі на пшеничному полі після ракетного обстрілу росіян. Одна з ракет не досягла цілі і впала далеко від міст.

Рано вранці 24 лютого 2022-го року росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Війна рф проти України триває вже 865-й день.







Flag Counter