Випуски журналу

Гвоздик: Можливо, Усик приїде підтримати мене в бою з Бенавідесом

Опубліковано: 2024-06-14 18:29:11

Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик сподівається, що його поєдинок із володарем “тимчасового” титулу WBC у другій середній вазі Давидом Бенавідесом відвідає абсолютний чемпіон світу у хевіветі Олександр Усик.

“Ймовірно, Усік прийде на бій, щоб підтримати мене. Він зайнятий на зйомках фільму зі “Скелею” Джонсоном у Канаді, але він сказав мені, що якщо буде час, очевидно, він прилетить сюди і підтримає мене”.

“Ми нещодавно зустрічалися, просто згадали атмосферу старої школи, особливо з Олімпійських ігор, коли ми проводили багато часу разом в одній кімнаті, з однією командою. Тепер у нас інше життя, але ми, як і раніше, підтримуємо спілкування, а особисті зустрічі завжди теплі та супер-приємні”.

“Тайсон Ф’юрі опублікував, точніше, хтось інший, що він був повністю завалений в якомусь барі, де його несли люди. І ось він записав відео, в якому говорив: “Я буду в найкращій формі”. Це залежить від Ф’юрі , тому що Усик буде готовий. Повірте мені. Я знаю цього хлопця. Він стане ще кращим”.

“Що Ф’юрі зможе показати? Я чув – я маю на увазі чутки, – що при психологічному стресі Ф’юрі зазвичай вдається до наркотиків або великої кількості алкоголю. Подивимося, як він упорається з цим цього разу. Якщо він буде в найкращій формі, ми побачимо найкращий бій”.

Нагадаємо, Олександр Усик готується до другого поєдинку з екс-чемпіоном світу WBC Тайсоном Ф’юрі. Британець опублікував відео з тренування, в якому заявив, що поверне собі трон кращого бійця у надважкій вазі.

Поєдинок між Гвоздиком та Бенавідесом за вакантний титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі пройде в ніч з 15 на 16 червня, орієнтовно о 5:00 за київським часом.







Flag Counter