Випуски журналу

Допінг-тести Ф’юрі та Усика після бою 19 травня виявилися чистими

Опубліковано: 2024-06-05 19:18:00

Опубліковано остаточні результати допінг-тестів, зданих Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком після їхнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у хевівійте.

Проби обох боксерів виявилися чистими. Тепер немає жодних перепон для їхньої підготовки до бою-реваншу, який заплановано на грудень.

У ніч на 19 травня Усик завдав Ф’юрі першої поразки в професійній кар’єрі в бою, який пройшов на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.

Усик став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті. У надважкій вазі востаннє статусом абсолюту володів Леннокс Льюїс у 1999 році, але тоді для цього звання було достатньо трьох титулів.

Олександр — другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. Також український боксер став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.







Flag Counter