Випуски журналу

Олімпійська збірна України вирушила на товариський турнір у Франції

Опубліковано: 2024-05-31 16:34:30

Олімпійська збірна України вирушила на міжнародний товариський турнір Tournoi Maurice Revello, який проходитиме у французькому Тулоні.

Синьо-жовті поїздом прибули до Варшави, після чого через Мюнхен вилетять до Марселя. Головний тренер Руслан Ротань оновив список гравців та взяв на змагання 26 футболістів.

Захисники: Тарас Михавко (Динамо), Арсеній Батагов (Зоря), Олександр Мартинюк, Данило Скорко (обидва – Олександрія), Олександр Драмбаєв (Осієк), Євген Павлюк, Ілля Крупський (обидва – Ворскла), Володимир Салюк (Чорноморець).

Півзахисники: Єгор Ярмолюк (Брентфорд), Максим Кучерявий (Сент-Джонстон), Максим Хлань (Лехія), Валентин Рубчинський, Олег Очеретько (обидва – Дніпро-1), Назар Волошин (Динамо), Микола Михайленко, Кирило Сігєєв, Денис Шостак ( усі – Олександрія), Олег Федір (Рух), Максим Брагару (Чорноморець), Геннадій Синчук (Металіст), Владислав Велетень (Колос).

Нападники: Ігор Краснопір (Оболонь), Данило Сікан (Шахтар).

Турнір молодіжних команд пройде з 4 до 16 червня. Команда Ротаня на груповому етапі зіграє з однолітками з Індонезії (4 червня), Італії, Панами та Японії.

Нагадаємо, влітку 2024 року Україна вперше візьме участь в Олімпійському футбольному турнірі. Путівку до Парижа команда Руслана Ротаня виборола минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.

Збірна України зіграє на Олімпіаді-2024 з Аргентиною, Марокко та Іраком. У першому турі підопічні Ротаня зустрінуться із азіатською збірною 24 липня.







Flag Counter