Випуски журналу

Усик: Дякую всім, хто підтримує мене та мою країну – для мене це дуже важливо

Опубліковано: 2024-05-20 18:15:58

Абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Олександр Усик виступив зі словами подяки, які були адресовані рідним, близьким та всім співвітчизникам за підтримку до, під час та після чемпіонського бою проти Тайсона Ф’юрі.

“Трішки часу пройшло після поєдинку, трішки пом’яте обличчя. Але слава Богу – перемога є. Хочу подякувати всім українцям, які за мене молилися, всім тим хлопцям, які боронять нашу країну і захищають її від ворога. Хочу подякувати кожній мамі, татові, дружині та нашим всім діткам, які зараз витримують цей натиск. Дуже вам дякую за підтримку. Я отримав величезну кількість повідомлень з привітаннями. Дякую!

Я хочу сказати дуже дякую всім, хто підтримує мене та мою країну – для мене це дуже важливо. Я це справді ціную. Слава Богу за все. Слава Україні!”.

У ніч на 19 травня Усик завдав британцю Тайсону Ф’юрі першої поразки у професійній кар’єрі в поєдинку, який пройшов на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). У дев’ятому раунді Олександр відправив “Циганського короля” в глибокий нокдаун, і лише втручання рефері не дозволило бою завершитися достроково. У результаті перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.







Flag Counter