Випуски журналу

Девід Хей: Думаю, що Усик переможе. Інше питання, чи отримає він рішення суддів?

Опубліковано: 2024-05-17 15:45:53

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Девід Хей прокоментував майбутній поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0 , 24 КО).

“Звичайно, я не маю сумнівів, що Тайсон цього разу буде в набагато кращій формі, але реальність така – я бачив, як хтось провів свій перший поєдинок на професійному рингу і переміг. Багато людей дотримуються такої ж думки”.

“Так само не треба забувати, що Тайсону Ф’юрі не подобається битися з шульгою. Отто Валлін зміг досягти великого успіху в їх бою, притискаючи його до канатів, що призвело до сильного розсічення. До того ж Тайсон сильно постраждав у спарингах у лютому. Навіть коли Нганну став у стійку шульги, у Ф’юрі не було відповіді”.

“Зараз Ф’юрі доведеться зустрітися з одним із найкращих боксером-шульгою сучасного боксу”, – резюмував Хей.

Об’єднавчий бій між Усиком та Ф’юрі відбудеться 18 травня. Рефері у рингу звітного поєдинку стане Марк Нельсон.

Відомий також список інших боїв, що пройдуть у рамках вечора боксу у Саудівській Аравії. Серед них поєдинок українця Даніеля Лапіна проти португальця Октавіу Пудивітра за титул WBA Continental у напівважкій вазі.







Flag Counter