Випуски журналу

Усик оголосив збір коштів на відновлення зруйнованого багатоквартирного будинку в Ірпені

Опубліковано: 2023-01-17 20:54:26

Чемпіон світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександр Усик оголосив про збір коштів на відновлення зруйнованого росіянами багатоквартирного будинку в Ірпені. Пожертвування боксер збирає на власній сторінці фандрайзингової платформи.

“Сьогодні у мене день народження. Єдине, чого я бажаю – це перемоги України. Хочу подякувати всім, хто її наближає”.

“Так, я відкриваю збір коштів разом із UNITED24 на відновлення багатоквартирного будинку в Ірпені. Це дозволить 40 українським сім’ям повернутися до своїх домівок. Нам потрібно 12 мільйонів гривень. Я пожертвую 8 мільйонів особисто і прошу вас допомогти зібрати ще 4 мільйони”.

“Ваші пожертвування – це найкращий подарунок на день народження, про який можна лише мріяти, – написав боксер.

Читайте також: Усик: Можливо, я не сильно розуміюся в політиці, але розумію, що маю захищати свій дім і допомагати своєму народу

Наступний бій Усик, ймовірно, проведе проти володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. Представники британця вже відправили проєкт контракту на поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті. Найбільш ефективною робочою датою для бою з Ф’юрі називають 4 березня.

Рано вранці 24 лютого росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Війна рф проти України триває вже 328-й день.

Джерело: https://sportarena.com/uk/otherside/usik-ogolosiv-zbir-koshtiv-na-vidnovlennya-zrujnovanogo/







Flag Counter