Випуски журналу

Усик: Бій з Ф’юрі може бути на початку лютого чи на початку березня. Наприклад, 4 березня

Опубліковано: 2022-11-02 17:51:56

Чемпіон WBA/WBO/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександр Усик розповів, коли і де може пройти його бій з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі.

«Зараз моя команда шукає можливість поговорити з Тайсоном Ф’юрі, а він справді непередбачувана людина, тому ми не можемо гарантувати, коли саме відбудеться розмова».

«Для мене ідея полягала б у тому, щоб битися, можливо, на початку лютого чи на початку березня, наприклад, 4 березня, бо я православний християнин. Під час великого посту перед Великоднем я не боксую, тому все має бути до або після православного Великодня (16 квітня)».

«Я хочу битися з Ф’юрі, тому що мені потрібен четвертий пояс, і я не хочу битися ні з ким іншим, доки не отримаю четвертий пояс».

«Організатори бою намагаються з’ясувати, де можна заробити більше грошей. Щодо мене, так, я дійсно хотів би битися в Україні, і Україна справді здатна провести такий бій. Я був би дуже радий, якби це сталося на НСК Олімпійський у Києві. Але місце проведення вибираю не я, тож, думаю, це буде Саудівська Аравія».

Усик після перемоги над Ентоні Джошуа викликав Ф’юрі на бій. Незабаром українець заявив, що проведення поєдинку з Тайсоном у цьому році неможливе. Менеджер Усика Егіс Клімас розповів, що є можливість провести бій з Ф’юрі у лютому 2023 року.

Промоутер Френк Воррен заявив, що українець стане наступним суперником Ф’юрі після бою британця з Дереком Чісорою, який намічено на 3 грудня. Сам Тайсон сказав, що у 2023 році проведе три бої, один із них — з українцем Олександром Усиком.

Джерело: https://sportarena.com/uk/boxing/usik-bij-z-f-yuri-mozhe-buti-na-pochatku-lyutogo-chi/







Flag Counter