Випуски журналу

Гутцайт: Ворожі ракети повністю зруйнували 22 спортивні об’єкти. Збитки понад 180 мільйонів доларів

Опубліковано: 2022-10-27 15:58:04

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт прокоментував зустріч із заступником Генерального секретаря Ради Європи Берном Берге.

«Провів зустріч із заступником Генерального секретаря Ради Європи Берном Бергом. Подякував Раді Європи за послідовну підтримку та допомогу Україні. Вкотре наголосив на необхідності жорстких санкцій за всі ті втрати, які ми зазнаємо щодня цієї війни».

«Ворожі ракети повністю зруйнували 22 спортивні об’єкти, ще 113 — пошкодили. Збитки понад 180 млн доларів. Ми розраховуємо і на післявоєнну підтримку у відновленні та оснащенні спортивної інфраструктури».

Також просив підтримати пропозиції до нового Плану дій Ради Європи для України на 2023-2026 роки, які Міністерство молоді та спорту розробило спільно з департаментами спорту та молоді Секретаріату Ради Європи. Включення до Плану тематичних розділів Молодь і Спорт підтвердить суспільну важливість цих галузей як під час війни, так і в контексті повоєнного відновлення».

Раніше Гутцайт заявив, що повномасштабне військове вторгнення російської федерації на територію України вже призвело до загибелі 154 спортсменів та тренерів.

Війна розпочалася рано-вранці 24 лютого, коли росія розпочала масштабне вторгнення. Український опір агресії росії триває вже 246-й день.

Джерело: https://sportarena.com/uk/otherside/guttsajt-vorozhi-raketi-povnistyu-zrujnuvali-22/







Flag Counter