Випуски журналу

Українці Коростильова та Городинець виграли золото на чемпіонаті світу з кульової стрільби

Опубліковано: 2022-10-20 16:42:03

Українці Юлія Коростильова та Максим Городинець виграли золото на чемпіонаті світу-2022 з кульової стрільби.

Український дует переміг у змаганнях у швидкострільній стрільбі з малокаліберного пістолета з 25 м. У фіналі Коростильова та Городинець здолали дует з Індії. За рівного рахунку 14:14 на користь українців зіграла вирішальна серія – у ній наша пара закрила 7 мішеней проти 6 суперників.

Загалом Україна виборола сім медалей на ЧС-2022. Віктор Банькін став третім у стрільбі з пістолета з 50 метрів, а Іван Ткаленко, Олексій Вятчин та Данило Гриник у команді стали срібними призерами у гвинтівці (50 метрів у трьох позиціях).

Павло Коростильов завоював бронзову медаль у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів та золото у стандартному дрібнокаліберному пістолеті на 25 метрів. Також Коростильов разом із Оленою Костевич виграли бронзу у міксті у стандартному дрібнокаліберному пістолеті на 25 метрів. Ще одна нагорода — срібло Сергія Куліша та Дар’ї Тихової у змішаних змаганнях.

Чемпіонат світу-2022 з кульової стрільби проходить у Каїрі з 12 по 25 жовтня.

Джерело: https://sportarena.com/uk/more-sports/olympics/shooting-sport/ukrayintsi-korostilova-ta-gorodinets-vigrali-zoloto-na/







Flag Counter