Випуски журналу

Володимир Кличко підтримав юнацьку збірну України з боксу

Опубліковано: 2022-09-28 16:32:37

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко висловився на підтримку юнацької збірної України з боксу.

“Честь нашої держави сьогодні захищають наші спортсмени. Російські члени керівництва IBA та Володимир Продивус хотіли змусити їх вийти з прапором IBA як нейтральну команду на чемпіонаті Європи. Вони не побоялися ультиматумів та вийшли з українським прапором!”, – написав Кличко у Twitter.

Нагадаємо, що міжнародна федерація боксу (IBA) зупинила діяльність Федерації боксу України. Асоціація вважала, що державні органи України втручаються у роботу спортивної організації.

Через конфлікт між ФБУ та IBA юніорську збірну України змусили виступати на чемпіонаті Європи з боксу, який сьогодні розпочався в Італії, під нейтральним прапором. Проте українські спортсмени провели акцію протесту проти цього рішення і відмовилися виступати на європейській першості.

Президент Федерації боксу України Кирило Шевченко заявив, що рішення IBA безпосередньо пов’язане з Володимиром Продивусом, який обіймає посаду віце-президента в організації. Сам Продивус, коментуючи скандал із українською збірною, пообіцяв вирішити ситуацію в найкоротші терміни.

Джерело: https://sportarena.com/uk/boxing/volodimir-klichko-pidtrimav-yunatsku-zbirnu-ukrayini-z/







Flag Counter