Випуски журналу

Президент Top Rank: Ломаченко має вирішити, чи хоче він повернутися до своєї професії або залишитися в Україні

Опубліковано: 2022-06-02 17:58:05

Президент промоутерської компанії Top Rank Тодд Дюбеф висловився щодо майбутнього Василя Ломаченка.

Менеджер відзначив, що українцю доведеться вирішити, хоче він повернутися до боксу або залишитися в Україні.

«Ми розмовляли тільки з його радником, який сказав нам, що Ломаченко трохи тренується в Україні. Це дійсно особиста справа, тому ми нічого не можемо зробити», — сказав Дюбеф.

«Ми запропонували йому бій з Камбососом, і він сказав: ‘Я пас, хочу залишитися та підтримати мою країну’. Ми поставилися до цього з повагою, і в підсумку з’явився Гейні».

«Ломаченку доведеться з’ясувати для себе, зі своїми родиною та країною, де він хоче бути, коли визначиться переможець [поєдинку Камбосос — Гейні]. Чи хоче він повернутися до своєї професії або хоче залишитися в Україні з іншими цивільними, захищаючи їх та допомагаючи, наскільки це можливо».

«Гадаю, що делікатність цієї теми робить її особистою — це не стосується ані мене, ані вас, ані того, у що ми віримо. Це про те, у що вірить Василь та коли він зможе сказати: ‘Я змирився з цим рішенням’. Як ми знаємо, це йому виходити на ринг, не нам».

«Очевидно, що ми хочемо, аби він був психологічно та фізично в найкращій можливій формі, тому, думаю, йому необхідно змиритися з тим рішенням, яке він ухвалює. Він має це зробити. Ми можемо надати тільки можливість».

Цього року Ломаченко та абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Джордж Камбосос були близькі до узгодження бою, проте Василь відмовився від поєдинку та залишився в Україні на тлі повномасштабного російського вторгнення, що триває вже 99-й день.

5 червня Камбосос проведе бій з Девіном Гейні, регулярним чемпіоном WBC у легкій вазі. У контракті на поєдинок прописана опція реваншу у випадку поразки австралійця.

Минулого року Ломаченко провів два поєдинка, перемігши Масайоші Накатані та Річарда Коммі.

Джерело: https://sportarena.com/uk/boxing/prezident-top-rank-lomachenko-maye-virishiti-chi/







Flag Counter