Випуски журналу

Можливості безкоштовного навчання, спортивної діяльності біженців у місті Брно та Південноморавським краєм.

Опубліковано: 2022-05-10 14:08:12

Клуб карате Брно розпочав ініціативу наступного дня після вторгнення і почав пропонувати свої можливості для спортивного використання біженців, особливо матерів з дітьми. Поступово додаються інші клуби міста Брно та всього Південно-Моравського краю.

Йдеться про інтеграцію дітей у спортивний колектив, а відтак і їх поступову соціальну адаптацію в новому середовищі. Паралельно вони навчаться трішки елементарного спілкування чеською мовою та знайдуть нових друзів. Мами також матимуть час на себе під час занять дитячим спортом, а також відпочиватимуть.

Усі перераховані тут заходи надаються безкоштовно.

У списку клубів-учасників виберіть той, який вам найбільше підійде. Ви можете бути повним новачком у певному виді спорту або вже займалися цим видом спорту в Україні, будь ласка. На карті ви знайдете основну інформацію про те, що це за вид спорту і для якої вікової категорії він відкритий. Після натискання відкриється деталь клубу, де ви знайдете більш детальну інформацію та контакти. У межах обмежених можливостей ми рекомендуємо використовувати реєстраційну форму в кожному клубі, щоб уникнути переповненості навчального блоку. Якщо клуб не передзвонить до вас, значить, все в порядку і ви можете прийти. Тому, будь ласка, залиште мобільний телефон або електронну пошту. Крім того, ви можете зв’язатися з клубом безпосередньо за вказаними контактами. Не хвилюйся і приходь.

Ми намагаємося шукати види спорту, де не потрібен спеціальний інвентар, або де клуб дозволяє орендувати спортивний інвентар.

Інформація: jdolezal@karate-klub.cz

Джерело: https://www.karate-klub.cz/ukrajina/

 

 







Flag Counter