Випуски журналу

Боксер Геворг Манукян – найкращий спортсмен жовтня в Україні

Опубліковано: 2015-11-05 22:21:47

 

Боксер Геворг Манукян – найкращий спортсмен жовтня в Україні

Бронзового призера чемпіонату світу з боксу Геворга Манукяна, який виступає у ваговій категорії 91 кг, визнано найкращим спортсменом жовтня в Україні. Його особистого наставника Олександра Поліщука названо найкращим тренером другого осіннього місяця.
Підводячи підсумки спортивного жовтня, Експертна комісія Національного олімпійського комітету України відзначила чудові здобутки наших боксерів на світовій першості в катарській Досі. Володарями бронзових нагород стали Дмитро Замотаєв (49 кг) та Геворг Манукян (91 кг).

Після глибокого аналізу виступів обох спортсменів та за підсумками детального обговорення з тренерським штабом збірної України з боксу і Федерацією боксу ухвалено рішення визнати найкращим спортсменом місяця Геворга Манукяна.

Відзначимо, що на шляху до бронзової нагороди на чемпіонаті світу Геворг провів три поєдинки проти провідних боксерів своєї вагової категорії. В півфіналі наш спортсмен поступився росіянину Євгену Тищенку, який у подальшому виборов титул чемпіона світу-2015.

Нагадаємо, що раніше на перших Європейських іграх в Баку Геворг Манукян став віце-чемпіоном історичного спортивного форуму.

Для Геворга Манукяна це перше високе визнання НОК України.

http://www.dsmsu.gov.ua/index/ua/material/20560







Flag Counter